Post by batchmegarroama on Feb 4, 2022 10:30:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ SAMURAI II: VENGEANCE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ SAMURAI II: VENGEANCE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha fazla para aldatır ▞▞▞
▞▞▞ SAMURAI II: VENGEANCE 2022 version ▞▞▞
Açıklama: Samurai II Vengeance THD – Harika bir samuray oyununun ikinci bölümü: Way of the Warrior. Oyunun ilk bölümü Hızlı ve Manga tarzını
Xbox one denetleyicisi çalışmıyor
SAMURAI II: VENGEANCE Mod Apk 1.4.0 [Sınırsız para]
Sıkıcı ve çok zor
Gamepad desteği çalışmıyor. İlk açılış açıklamasından sonra, gamepad düzenini gösteren ekran okunamayacak kadar hızlı bir şekilde kayboluyor. Oynatıcıyı joystick ile kontrol edebiliyordu ancak düğmelerin hiçbiri çalışmıyordu. Bir düğme eşleme uygulaması kullanmak bile işe yaramaz. Lütfen duraklatma menüsüne bir çeşit eşleme/yapılandırma ekleyin. Teşekkürler.
Kesinlikle bu oyunu sevdim 5 yıldız verirdi ama geç saatlerde karakterim sıkışıyor onu hareket ettiremiyorum oyun oynanamaz hale geliyor lütfen düzeltin!
Oyuncuğumuz neşe güzel. Akıcılık, sadelik güzel özellikle vuruş tısyatı harika. Tek sıkıntısı var, çok kısa, devamını bekliyorum, lütfennnnn.
Diller: İngilizce. Platform: Amazon, Google Play, iOS Store. İşletim sistemi: Android; Geliştirici: MADFINGER Games menşei Çekya - Android Markette öne çıkan
Bu oyun 🔥🔥🔥🔥🔥 kesinlikle beni çocukluk oyunuma 🎮 play'e götürüyor.
Sadece asılı kalıyor! Duygu
Çok eğlenceli, bu harika oyunu tekrar bulabilmek güzel. Play Store'dan gittiğini sanıyordum (bir süreliğine öyleydi) ama geri döndü, harika!
.
birlik şirketi servisi, güç paktı performansıdır. bunun gibi daha birçok oyun yarat ve satış yap
Samurai II Vengeance THD MOD HİLE v 1.4.0b140000037 ...
SAMURAI II VENGEANCE Para Hileli Full MOD APK [1.4.0] - Android için son sürümü ücretsiz indirin. Samuray II, Daisuke'yi savaşın kavurduğu kırsal bölgede
Önemli değil
İyi oyun, umarım stüdyonun bu hikayeyi oyunda geliştirmek için bir planı vardır.
Dehşetül Vahşet Bir oyun Herkese Tavsiye Ederim 🤯🤯🤯🤯🤯
En kötü oyun ve oynanış
HTC hissimi çökert...
İyi keyifli oyun ama cok kisa
Oyunu tekrar oynadığınızda, botların size indirdiği her vuruşun 1 vuruş ko olduğu bir hata çıktı, sadece kaldırma düzeltebilir, çok hayal kırıklığına uğradım
Bu oyunun benim açımdan "şehir dışı" olduğunu düşünüyorum. Bloodborne, The Witcher ve Star Wars Battlefront'tan (Heroes vs Villains yakın dövüş/ışın kılıcı savaşı) alınan ilhamlardan aldığı hack-and-slash havasını seviyorum. Bunu bir cep telefonuna koymak harika ve kontroller oldukça sağlam. Grafiksel olarak çekici görünüyor ve başlığı çok genel görünmüyor. Bununla birlikte sahip olduğum bir sorun, çok kısa bir kampanyaya sahip olması ve eğitim modunun çok tekrarlanabilir olması.
Satın aldım, yükle'ye tıkladım ve indirmiyor. 15 dakika doldu, sanırım benim için geri ödeme yok!!?? Ayrıca, cep telefonunda piyasada görünmüyor.
güzel sanat tarzı
oyun güzelleştirici kontroller kolay birleşim güzel. ama kısa olmuş sanki
The followup to 2009's Dead Samurai, The Dishwasher: Vampire Smile is a combo-fueled, ... and I wish game companies would make more of this type of game.”
Divinity II: Flames of Vengeance NO-DVD ücretsiz indir. ... Indir far cry 4 için Far Cry 4 Arcade Poker için Android - İndir Tower of Hero
Samurai Slash Master 3D 75% ... 2021-06-27. BestCrazyGames · SAMURAI II: VENGEANCE 69% ... BestGameSpot.Com · Fruit Ninja Cutter Slice Fun Game 99%
Şimdi kontrolörlerle çalıştığını söylüyorsunuz, ancak temel bir android evrensel bluetooth kontrol cihazına sahibim ve sadece hareket edebiliyorum..başka bir şey değil....güncelleme veya geri ödeme lütfen.
Galaxy S'ime yüklenmiyor. Geri ödeme için 15 dakikalık küçük pencereyi kaçırdım. Geliştiriciden yanıt yok.
Ana menü droid 3 ile çalışmayacak
Samurai II: Dojo Uygulama İncelemesi. ☞ ☞ FULL GAME FOR FREE !!! ☜ ☜ ☞ ☞ Show your friends how beautiful games you have on your iPhone! ☜ ☜
Gamepad desteği yok mu?
Arcade. Güncelleme : October 28, 2020. Gereksinimler : Android 4.4+. Içerik Derecelendirme : Everyone 10+ ... SAMURAI II: VENGEANCE. 2021-12-07.
Harika bir oyun ama galaksi notumda ciddi bir gecikme var... Komboları bir araya getiremiyorum.... Oyunu imkansız kılıyorh
Tam zamanlı sahiplik oyunu ve eğlence oyunu ve aksiyon oyunu
The long-awaited Samurai II: Vengeance has finally arrived on Android ! While the iOS version got rave reviews for its stylized manga graphics and quick,
Artık güncelleme var mı? Samurayın becerileri olduğu gibi kalmalı ve bizi tekrar yükseltmeye zorlamamalı.
Ne bir soygun. Oynamak için 99 sent ödedi ve karakteri hareket ettirebilmeniz için kontrol panelini bile göstermeyecek ..........
Bu oyunun denetleyicileri tam olarak desteklediğine inandırıldım, ancak yalnızca joystick ile çalışır, ancak saldırıları yürütmek için düğme girişleriyle çalışmaz, bu nedenle bir denetleyici kullanmak neredeyse anlamsızdır 😒. Bu nedenle gerçekten premium bir ürün değil. Yanlış ve yanıltıcı reklam, çok hayal kırıklığı yaratıyor.
Oyunun ne kadar güzel göründüğüne dair 2 yıldız. Gerisi bs. Çırak modunda bile çok zor. Daha kolay ve daha çok bir rpg gibi yapmalısınız.
Karakterim ne zaman ölse, tüm karma gitmiş, tüm yükseltmeler gitmiş ve karakterim savaştan sonra can yenilemeyi bırakmış olarak beni bölümün başına geri attı. Bu hata düzeltilmediği sürece benden sıfır yıldız.
Samurai Cop 2: Deadly Vengeance Puanlamalar ve Yorumlar
Bu oyunu beğendim
Oyun teknik bir şaheserdir. Ancak oynanış sığ ve gerçekten çok fazla bir hikaye yok. Samsung Galaxy S1.
Çılgın bir geri ödeme istiyorum !!! Oyun kötü pikselli!!! Bir kez koştu ama bir vuruştan sonra samuray öldü!!!!!! Sağlık barının ne anlamı var!!!!! Bize bir güncelleme verin veya GERİ ÖDEME
Harika bir oyun ama dün aldım ve göstermedi ya da indirmeme izin verdi
Umarım kumandayla ilgili sorunu çözersiniz 🙏🏼☮️