Post by batchmegarroama on Feb 4, 2022 10:33:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ King Of Defense: Merge TD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ King Of Defense: Merge TD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами повече кристали ▞▞▞
▞▞▞ King Of Defense: Merge TD 2022 version ▞▞▞
Мислех да дам на играта 5 звезди. Но тогава отново. Турнирният режим продължава да се зарежда. В резултат на това не участвам. Не мога дори да възпроизвежда видеоклипове за допълнителни скъпоценни камъни.
Uf направи h
Готина игра
Добра игра, но след свят 1 има рязко увеличаване на трудността, което по същество прави невъзможно напредването без да плаща
тази игра толкова изостава и прави телефона ми горещ и винаги ме изхвърля от играта по средата на битката.
Много забавна игра за отбрана на кула, анимационно рисувано изкуство. КАТО КАТО МНОГО ДОБРА ИГРА.
Купих шепа кристали 2 пъти, но не получих кристалите. Парите са отишли, но няма кристали. Моля помогнете.
Забавно, но tybolt се нуждае от усилване
Наслаждавам се на тази игра
Става
Страхотно помещение за първите 20 нива и след това е същото като всички останали. Платете, за да спечелите или да загубите търпението си с дни, за да получите нещо като един артикул или едно ниво за един герой. Не си струва за мен.
Играта не работи с пикселен телефон или с телефон, който има android 11. Не изтегляйте тази игра, ако имате една от тези две опции.
Добро е!
Страхотна игра, тази игра въведе сливане на кули, за първи път за мен
Игра с много потенциал, но се проваля по важни въпроси. F2p е интересно, но невъзможно. Като цяло играта не е лесна за преминаване, което ми харесва най-много. Нуждае се от малко ум и търпение. Но огромни проблеми са при създаването на мачове p2p, дори ако купите герои, ще получите невъзможни противници, без значение колко нисък сте в класирането, това е лудо глупаво. Правилата на турнира са два конкретни героя, първият в класирането е с различни герои? 100 нива, без ускоряване е 4 часа, но 1-вият играе 8-10 часа?
Както повечето хора се оплакват, можете да стигнете дотук само с това, което се предлага. И не е като да мелеш, за да станеш по-добър. Още една дойна крава..
4S засега ще го смени за по-късно
Невероятно скучно
много трудно след ниво 40 ..принуждавам ви да вложите пари
Купих пакет за начинаещи, но не го получих...
Idk, изглеждаше страхотно, но където и да погледнеш, има възможност за закупуване. Дори ти подариха сладък домашен вълк и 2 етапа по-късно просто изведнъж го отнесоха в клетка, освен ако не платиш долар (??).
Това беше игра от 5 старта до свят 2. Почти невъзможно е с тези малки хапчета, които са толкова трудни за убиване. Обичах тази игра. Сега съм заседнал и е безсмислено
Тъй като съм фен на TD игрите, харесвам тази, но има своите проблеми. Страхотни карти, светове, кули, нива, герои и графики. Въпреки това разчита на реклами waaaay твърде много и някои нива/врагове са невероятно трудни за победа/убиване и героите придобиват опит само ако победите нивото (много бавен напредък на моменти). гарантира напредък. Героите, които трябва да получите, са Сатана, изгаряне и Брион (не съм отключил Waylin.) Не получавайте andor или cercle.
Платено за получаване на кристал, но не го получих. Изпратих имейл, но без отговор... Имам голям потенциал, но се чувствам като измама, която не получава това, за което си платил, и няма отговор след него
Не мога да използвам Stickman в турнир, въпреки че съм го отключил.
Харесвам тази игра, тя е толкова красива за мен
Страхотни стратегически игри
Преводът е ужасен. Играта изглежда, че може да е забавна, но просто не мога да вляза в нея с такъв счупен диалог.
Баквас...
Супер
Ljy Julius Изглеждам jk мъж не 🤘mm mm mm J ще мога
Това е добре играта, но има проблем в закупуването на кристал
Хубави герои и изпълнение
Не е зле
Много лошо балансирани игри за защита на кулата, много трудни, дори непобедими врагове и кули с недостатъчно захранване, с които да се биете
Класически p2w.
Пари пари пари!!!!!