|
Post by Barrow-wight aka MELLON on Oct 26, 2002 16:22:00 GMT
Vítejte na Tyrn Gorthad .... "message boardu", který vznikl vlastnì tak trochu náhodou (pøesnì v noci ze ètvrtka 24. 10. na pátek 25.10. 2002.) Chtìla jsem si vyzkoušet, jak se taková vìc dìlá ... no a pak mi bylo líto to smazat a nebo nechat jen tak. Forum je souèástí mé stejnojmenné domovské stránky mellon.topcities.com, která vznikla vlastnì podobnì .... chtìla jsem vìdìt, co nabízejí topcities.com, no a když už mi to pøidìlilo URL a html editor a file-databázi a vùbec, tak jsem zaèala budovat. Celkem bez pøípravy. Je to asi vidìt, ale a ! Že mì to baví je celkem myslím jasné.<br> No, a když už tu tento basmek máme, budu ráda, když ho alespoò obèas použijete.Návod:Jednak se lze zaregistrovat : pokud nìkomu dìlá angliètina problém, staèí mi poslat e-mail a ráda pomohu. janachrz@hotmail.comNicménì, zámìrnì jsem tuto èást fóra nechala pøístupnou i bez registrace, a tak mùžete všechno to, co registrovaný uživatel. Otevírat témata / new thread Odpovídat na pøíspìvky / reply Mùžete vkládat fotografie, pokud je máte odkud "linknout" - pokud ne, vøele doporuèuji službu foto.quick.cz , a to zejména proto, že umožòuje naskenované fotografie "linknout" pøímo. Opìt v pøípadì zájmu a nejasností, ráda pomohu. Takže ještì jednou : vítejte !!!
|
|